Emel Kami: klinikpusrawidengkil@gmail.com

Servis Kami di Klinik Pusrawi Dengkil

Program Pengurangan Berat Badan

Program yang dirancang khusus mengikut individu untuk membantu anda mencapai berat impian dan meningkatkan taraf kesihatan secara menyeluruh.

Tentang Servis Program Pengurangan Berat Badan Kami

Masalah berat badan boleh memberikan kesan buruk kepada kesihatan dan kualiti hidup anda. Di Klinik Pusrawi Dengkil (KPD), kami menawarkan program penurunan berat badan yang sesuai supaya anda mencapai berat ideal dan mengamalkan gaya hidup sihat. Pasukan profesional kami akan menilai keperluan anda dan merancang program penurunan berat badan khas dengan gabungan panduan makanan, senaman serta sokongan berterusan. Kami memahami bahawa penurunan berat badan bukan hanya mengurangkan nilai berat penimbang, tetapi ianya adalah  pendekatan holistik untuk peningkatan taraf kesihatan individu. Jadikan kami pembimbing untuk perjalan anda ke arah berat badan ideal. Mulakan langkah pertama ke arah kesihatan yang lebih baik dan hubungi kami segera.

Perincian

Harga

Sila datang ke klinik kami untuk dapatkan harga terkini.

Soalan?

Anda mempunyai sebarang persoalan tentang servis Program Pengurangan Berat Badan kami? WhatsApp kami sekarang dan pihak kami akan bantu anda secepat yang mungkin.
Scroll to Top