Emel Kami: klinikpusrawidengkil@gmail.com

Servis Kami di Klinik Pusrawi Dengkil

Ultrasound Kehamilan

Abadikan momen indah anda dengan melihat perkembangan and kesihatan bayi anda semasa di dalam kandungan.

Tentang Servis Ultrasound Kehamilan Kami

Melihat perkembangan bayi anda dan mendengar degup jantung mereka adalah pengalaman yang luar biasa bagi setiap ibu bapa.

Di Klinik Pusrawi Dengkil, kami menawarkan imbasan bayi, yang juga dikenali sebagai imbasan ultrasound pranatal, untuk memberi anda gambaran tentang pertumbuhan dan kesejahteraan bayi anda. Jurusonografi kami yang mahir akan melakukan imbasan ini menggunakan teknik yang selamat dan tidak invasif, yang membolehkan anda melihat imej bayi anda dan memantau perkembangan mereka.

Imbasan bayi boleh mengesan sebarang keabnormalan, mengesahkan tarikh lahir, dan menawarkan jaminan tentang kesihatan bayi anda. Pasukan kami yang mesra akan membimbing anda melalui proses ini, memastikan pengalaman yang selesa dan boleh diingati. Nikmati perjalanan kehamilan dengan Klinik Pusrawi Dengkil. Hubungi kami hari ini untuk menempah imbasan bayi dan mencipta kenangan yang kekal pada masa yang istimewa ini.

Perincian

Harga

Screening Anatomy (20 - 25 Weeks) - Gender & Growth Scan, Photo/Video Send by Telegram | RM160

3D4D Scan (24 Weeks and Above) - Gender & Growth Scan, 3D Color Scan, Photo/Video Send by Telegram | RM90

5HD Scan (24 Weeks and Above) - Gender & Growth Scan, 5HD Color Scan, Photo/Video Send by Telegram | RM130

Soalan?

Anda mempunyai sebarang persoalan tentang servis Ultrasound Kehamilan kami? WhatsApp kami sekarang dan pihak kami akan bantu anda secepat yang mungkin.
Scroll to Top