Emel Kami: klinikpusrawidengkil@gmail.com

Klinik Pusrawi Dengkil

Tentang Kami

Perkhidmatan Kesihatan Di Dengkil
Menawarkan Pelbagai Servis Kesihatan Yang Terbaik Untuk Warga Dengkil

Klinik Pusrawi Dengkil (KPD) adalah sebuah klinik perubatan yang ternama yang menjadi sebahagian daripada Maiwp Healthcare Sdn Bhd yang terkenal, di bawah pemilikan Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP). Dengan komitmen untuk memberikan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang cemerlang, kami sangat berbesar hati untuk berkhidmat dengan masyarakat Dengkil dan juga kawasan sekitarnya.

Sebagai sebahagian daripada rangkaian MAIWP Healthcare yang tersohor, Klinik Pusrawi Dengkil mewarisi legasi kecemerlangan dalam menyediakan penjagaan perubatan yang komprehensif. Dengan asas yang kukuh dalam industri penjagaan kesihatan, kami telah mendapat reputasi yang kukuh untuk komitmen kami terhadap perkhidmatan berkualiti tinggi dan penjagaan berorientasikan pesakit.

Klinik Pusrawi Dengkil Photos at Klinik Pusrawi Dengkil which is one of the klinik Dengkil area
Play Video
Visi Kami

Ubah Masa Depan Perkhidmatan Kesihatan

Menjadi organisasi yang cemerlang dalam menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang mesra, profesional, dan berkualiti tinggi.

Kami ingin dikenali sebagai penyedia penjagaan kesihatan terkemuka di Malaysia yang memberikan perkhidmatan perubatan yang cemerlang dan kepuasan pesakit.

Misi Kami

Dedikasi Terhadap Kesihatan Pesakit

Kami komited untuk memberikan penjagaan kesihatan yang terbaik, mempromosikan langkah-langkah pencegahan, dan membantu pesakit pulih.

Pasukan kami yang bersemangat dan berdedikasi bekerja keras untuk memberikan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang diperibadikan dan penuh kasih sayang kepada pelanggan kami.

Scroll to Top